Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
churchi

Site Upgraded | 2018-12-11 | IPB: 4.3.6

Recommended Posts

Ok and report back please.

It seems that the Tapatalk folks dont really care about answering support tickets or keeping their app updated these days. There are a number of issues for IPB over on their forums from forum owners globally. Last update was May this year and nothing since.

https://www.tapatalk.com/download_IPBoard.php

If you dont have the issues when using the actual browser for the site, then there is not going to be too much we can do here accept wait for Tapatalk to upgrade their plugin. I always keep an eye out for the latest versions from them, but as mentioned its been over half a year since the last update.

Lets see how you go with testing on an actual browser.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Would have to know what version of forum code the other sites are running that you dont have the issues on to compare.

We are running the latest code here on this forum.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also @5698k, have you got the latest Tapatalk app installed on your iPad? No software updates are pending for the app? Looks like the lates version of the Tapatalk app for iOS was released on the 4th of December. Please ensure you have this version running as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. How about uninstalling the app and reinstalling it. That may clear the app cache.

Would you happen to have a phone to test the app on apart fro your iPad?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doesn’t appear to be. Interestingly, I just happened to look at the previous devices section, and I saw a computer in Dallas, and Atlanta using my log in, so clearly I was hacked. Of course I changed my password. This was on the kk site.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tested this out with a browser instead of tapatalk that will tell for sure if its the tapatalk causing the issue

it is always wise to change your passwords often on any sites you go to

let us know how this goes

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, it’s Tapatalk. I’ve gotten several notifications during the day on Tapatalk, but none on the website forum.

The notifications on Tapatalk are a mystery, I’ve looked everywhere over and over, and can’t find a cause.


Sent from my iPad using Tapatalk

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, 5698k said:

Ok, it’s Tapatalk. I’ve gotten several notifications during the day on Tapatalk, but none on the website forum.

The notifications on Tapatalk are a mystery, I’ve looked everywhere over and over, and can’t find a cause.


Sent from my iPad using Tapatalk

Glad that we determined its tapatalk and not a forum setting issue

what i would do is go to the tapatalk forum and inquire about this issue your having in their support thread and see if they can head you in the right direction to a fix for this 

i dont use tapatalk so so i dont have any idea on where to go to look for the settings on this

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

PS.. I also just started getting those notices on Tapatalk..
That being said I always access the forum on my computer, rarely on my phone.

Thanks everybody for your help and patience!!

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×