Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
churchi

Site Upgraded | 2018-12-11 | IPB: 4.3.6

Recommended Posts

Hi All,

The site has been upgraded to the latest version. Nothing interesting in this release accept some security updates.

As always, please post if there are any issues.

Cheers

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi All,
The site has been upgraded to the latest version. Nothing interesting in this release accept some security updates.
As always, please post if there are any issues.
Cheers
Your onto it mate thanks

Outback Kamado Bar and Grill

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’m constantly getting repeat notifications for someone liked my post, or someone quoted my post.

I reported this in the past.


Sent from my iPad using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, 5698k said:

I’m constantly getting repeat notifications for someone liked my post, or someone quoted my post.

I reported this in the past.


Sent from my iPad using Tapatalk

have you checked in your notifications settings for what is checked

Share this post


Link to post
Share on other sites

I checked notification settings so many times I have the entire page memorized.

This is frustrating. It’s also frustrating that I’ve been ignored about the subject.


Sent from my iPad using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, 5698k said:

I checked notification settings so many times I have the entire page memorized.

This is frustrating. It’s also frustrating that I’ve been ignored about the subject.


Sent from my iPad using Tapatalk

yes i know it can be frustrating but in order for any help to be given we would need all the info you can provide for instance what settings do you have checked off in notification settings also when did you first notice that this has occurred and any other info you can provide

i do not have admin privileges but i will try to help you out the best i can

this very well could be an issue with a setting that is clicked either in your user settings or an admin would have to check in the forum settings

sorry that you feel you have been ignored but again i will try to help but am limited

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have all notification settings turned off. I don’t understand why I’m getting notifications at all. This is somewhat irrelevant, because another issue is that I get the same notifications repeatedly even after marked read. They just won’t go away. This has been happening since before the site update previous to this last one.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, 5698k said:

I have all notification settings turned off. I don’t understand why I’m getting notifications at all. This is somewhat irrelevant, because another issue is that I get the same notifications repeatedly even after marked read. They just won’t go away. This has been happening since before the site update previous to this last one.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk

 

ok so if you have all settings set to off then you should not be getting any notifications at all that seems not right at all we now need one of the admin to check the forum settings so hopefully @DennisLinkletter

Edited by Stile88

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I just got repeated notifications. Notifications that I’ve seen, and marked as read more than once.

AAARRRGGGHHH!!!


Sent from my iPad using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, 5698k said:

Ok, I just got repeated notifications. Notifications that I’ve seen, and marked as read more than once.

AAARRRGGGHHH!!!


Sent from my iPad using Tapatalk

What browser are you using ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, 5698k said:

Safari.


Sent from my iPad using Tapatalk

Ok just out of curiosity try a different browser such as fire fox and also try chrome see if the notifications show up in those 2 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4e46091da68d9432b34bdd8e41ca169e.jpg

I will mark these read, and they’ll show up again.

Apparently I’m the only one having this issue, so it must be something on my end.


Sent from my iPad using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so this looks like it may be to do with the Tapatalk app? Is this what you use when browsing the site?

Can you see if you have the same issues with notifications when you browse from the actual safari or chrome browser.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×