Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
tony b

Lots of Problems Lately

Recommended Posts

Mac so what you are saying is before when you signed in you would automatically go to dennis profile then when you left his profile you would get error is that what was happening
 
But today it hasnt happened and you are back to normal would that be correct
All day my normal page open when I tried to get on the forum and things worked fine then just before going to bed when I wanted to view the forum Dennis's page opened up and it was long before I gr8 the error message.
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

I haven't been sent to Dennis' profile yet. But I did just get the error message after posting multiple replies and "likes." The frustrating part is that you can't readily get back into the Forum to try the log out/log in "fix." It finally let me back in and the 1st thing I did was log out and back in. Fingers crossed, it hasn't hiccupped yet! 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, tony b said:

I haven't been sent to Dennis' profile yet. But I did just get the error message after posting multiple replies and "likes." The frustrating part is that you can't readily get back into the Forum to try the log out/log in "fix." It finally let me back in and the 1st thing I did was log out and back in. Fingers crossed, it hasn't hiccupped yet! 

we will have to look into this with server folks see if there is a remedy to this .

Link to post
Share on other sites

I hate to say this but I just got these 2 messages.

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.4.39 (cPanel) OpenSSL/1.0.2r mod_bwlimited/1.4 Server at komodokamadoforum.com Port 80
 
And this one- 
 

This page isn’t working

komodokamadoforum.com is currently unable to handle this request.

HTTP ERROR 500
 
Edited by MacKenzie
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

A new twist. After I get the dreaded error message, I close down the browser window and re-enter the URL.  But, instead of getting the error message again, all I get is a blank white screen in the browser window? 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

I may have figured out a pattern, as it just did it to me again. I was posting an emoji only response. I've also noticed that it usually does it after a couple of posts, as well. Never on the first one. 

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, tony b said:

I may have figured out a pattern, as it just did it to me again. I was posting an emoji only response. I've also noticed that it usually does it after a couple of posts, as well. Never on the first one. 

We will have to wait till dennis can fix this i believe this is server related 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...